Blog

Dapatkan artikal, Panduan dan bimbingan hartanah terkini daripada saya 

Tips

Tips dan Teknik Jual Rumah di Malaysia

Membeli rumah tidak semudah menjual rumah. Setelah mengeluarkan kos yang tinggi dan melalui berbagai proses, sudah pasti anda perlukan pulangan yang berbaloi hasil dari jualan

Tips

Kerjaya sebagai ejen Hartanah

Ketahui cara untuk jadi ejen hartanah, laluan kerjaya dan cabaran jadi ejen hartanah Kalau ditanya anak-anak kecil apa cita-cita mereka bila dah besar, pasti jawapan

Tips

Kelebihan jadi ejen hartanah?

Di Malaysia ni, macam-macam jenis ejen boleh dipilih. Nak pilih sebagai full time, part time pun boleh Boleh jadi ejen tudung, ejen makanan viral, ejen

Tips

Tips memilih mentor ejen hartanah

Perkara pertama yang selalunya dicari untuk menjadi ejen hartanah ialah mencari “mentor”. Mencari mentor yang sesuai adalah sangat penting kerana mentor ini lah yang akan

Agent Hartanah

Kerjaya sebagai Ejen Hartanah

Ketahui cara untuk jadi agen hartanah, laluan kerjaya dan cabaran jadi agen hartanah Kalau ditanya anak-anak kecil apa cita-cita mereka bila dah besar, pasti jawapan